Barta lászló
Én úgy gondoltam
Én úgy gondoltam,
vagy nem is,
vagy talán
nem is tudom,
hogy minden olyan
furcsa és
hogyha nem,
nem tudhatom,
hogy merre jár a
józan ész
s szent párja:
az akarat,
és miért van olyan
sok nehéz
döntés és
hogy mi miatt
gondoltam úgy, hogy
én azért
vagy lehet,
hogy tán nem is,
de megmondom hát
csak azért,
tudd meg hát,
én miért is
csináltam rég
oly fura
és meg nem
szokott hogyan
mondjam, érthető
legyen és
ne értsed
félre, na
szóval történt, hogy
akkor, még
amikor
az megjelent
aminek te nem
örültél
és rossz voltam
idebent
hát így mindent
összegezve
felejtsük
el teljesen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|