né-
ha
ki kell
gombolni a
nagykabátot a szvet-
tert lehúzni a cipzárt a pólót
felhasítani a bőrt a szövetet szétfejte-
ni az izomrostokat feltépni
a mellkast szegy-
csontról a
bordákat
az-
tán
kiemelni
tálcára tenni
gondosan kisöpörni
a pitvart a kamrákat ne
maradjon benne semmi jól járja át a
huzat aztán visszagyömöszölni
odavarrni felhúzni begom-
bolni kis gyakorlással
kialakulhat
a napi
rutin.