ha akarod kézenfogva vezetlek
egészen a peremig. szerzek gáz
maszkot, az ölembe hajthatod a
fejed. pulzusodról sem feledkez
em el. de csinálhatom én is. jobb
ról mert jobb kezes vagy. tenyer
edbe illesztem a markolatot a vég
én. feltakarítok. végigsimítom szem
eidet (ahogy a filmekben láttuk)
nehogy a plafon feleslegesen
azt higgye még itthon vagy. már
rég máshol laksz. csak nem tudsz
egyedül áthurcolkodni.