érdekes cím
Úgy utaztam át talán egy életet,
hogy nem adtak még esélyt sem élni.
S itt lakom most mályvabokrok erdején,
s nem talál rám más, csak Lőre Úr.
Hát, ha látsz egy büdös lábú szentet
szédelegni - itt hagytak parlagon –
ne felejts el hozni jó ütős bort.
le is köphetsz, de én szomjazom.
Mert akinek nincsen más barátja,
csak égből eső undok múlt-szavak,
bizony annak nincsen más reménye,
csak elpusztulni minél hamarabb.
Bizony nékem nem maradt más hátra,
mint megszületni zsáknyi mályvaként.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.