Én uram, és parancsolóm
Tegnap bókoltam neki. Mint lány a fiúnak.
Dicsértem az orrát, az álla ívét, méltattam
a szemöldöke vonalát, a füle méretét, ő meg csak
mosolygott rajtam. Azt mondta kövér. És pattanásos. És nem
boci, hanem panda szemei vannak, és amúgy se
udvaroljak neki, túl fáradt a szexhez, és a feje is
fáj, és különben is, holnap hosszú napja lesz, aludjunk.
De mosolygott. Sosem láttam még ilyen szépnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.