KÖZÖS
megint megcsaltam az asszonyt, kivel élek.
nem vágyom senkire. rá se.
elszomorodott. nem tud ki ellen harcolni,
kinek kaparja ki a szemét, kivel beszéljen
ki engemet, ha már megbeszélik az én
ügyemet. reménytelen. úgy hívják, váltok.
kiről, kire. vagy olyan e körkörös védelem,
hogy ne engedjem mélyre amit tapasztalok.
közöny az életért, aminek értelme az
érzékenység lenne mindarra, ami körülvesz.
iskola, gyerekek. meg az asszony, kivel
élek, vagy akivel egy helyre járunk - a házunk.
baktériumflóránk közös, mi egy család vagyunk.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.