Drámát akartál írni, vagy
Regényt. Hírnév-fügét
Mutatni a halálnak. Alig próbáltad.
Álmaidat
Rám hagytad.
Fele véremet elfolyatnám, visszadobnám
Örökségemet,
Lényem felét,
De nem lehet, mert
Igenem sokszor csak a Te „nem”-edre válasz.
Gúzsba köt
Átkod: vágyad
Beváltani azt, amit Magadra mértél.
Ostobán lázadtam
Régen, ha kértél. De legalább megpróbálom. Ígérem.