Hát persze megint ezek a rongybabák...
Ahogy Schaár Erzsébet UTCÁ-jából kifordulsz
az ajtók, azok a kilöködő ajtók,
ismeretlen folyosók a semmibe.
Ahogy a születésre várók sírdogálnak...
- (ez Maeterlinck a Kék Madár-ból) -
A genesis vázlata előtted
és nem tudod
megint nem tudod kimondani.