Hamiskás balladák
Hajtogatom a szobám
Ajtaját oltom halk szavát
Komám vagy hol senki sem barát
Korán kelni mégis aludni tovább
Teremtőm búráját éhen
Vesztem vonszol át kerítésen
Ugató kutyák helyett szépen
Nyugodt víztükör terítékem
A kor kerít helyettem ideált
Nézem eskümet a frigye vág
Foszlott szoknyák fakó fifikák
Olcsó gondolat üt léket a szíven át
Tömegnek törmeléke por és hamu
Temetni alá mindent ha szapul
Gyermekként jó aztán alakul
Szolgál ki szolgalélekkel tanul
Így jár aki nem áll szemben
Szurkolt a padló a világ ellen
Leragadó lábakat nem lóbál a szél
Hallgat aki menekül a maradék sem beszél
És fületlen farkatlan örvénylő dunsztba
Érleli a kéretlen kortalan humánt
Erőforrás nyert ügyek vesztett csaták
Foszló álmok hamiskás balladák
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.