Tangó
Védd az arcod, nő ha lép.
Karja könnyű, rá se nézz.
Tangó, tangó,
sarkadban jó
láz, ami ráz,
csoda tán a halál
vele zeng a latin
s a gitár.
Várd a harcot, nő ha néz,
hangja édes, mégse hív.
Tangó, tangó
markodban lóg
tán a halál
hazahív ez a tűz
vele tart, beleég
a világ
Járd a táncot, nő ha kérlel,
lábaidban tiszta vérrel.
Lépjél hátrébb, rántsd magadhoz
döntsd szép szívét, közel a falhoz,
karodig essen szava feledten,
húrszakadva karodig essen.
Tangó, tangó
poklokban járt,
szólt a gitár:
„szeretőd a halál”
s vele ment a latin
s ami fájt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.