A csecsemõ tanulása
Lámpa Lili, Lámpa Lili,
más szó nem jött ezután,
kacagott egy csecsemőhang,
játékos volt a délután.
Mindent látunk, semmit tudunk,
ősforgatag a világ,
csápjait csak nyújtogatja,-
mondd el nekik, mondd nahát.
Csecsemő így vagyok én is,
vele együtt tanulok,
úgyse érted, mit mondanak
megszülető mondatok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.