Tél a fasorban
Sosem lesz vége a télnek
mondják kik szatyrokból élnek
kibontott kojak nyalóka
demizson bor meg szóda
Garbónyak szél meg utca
a szállón mindennap szonda
zacskók fejek meg ágak
ragasztót inhalálnak
Takaró polár meg fölső
kevés a dohány nincs töltő
nem rokon anyagi ágon
januárt kihordják lábon
Galambok fagyok meg morzsa
fogy a mag utakat sózza
akasztott hinták a fákon
kék arcok lengenek látom
Fázós zokni meg lábujj
bújj bújj zöld ág alá bújj
sállal takard a szádat
szakad a kötél ha szárad
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.