Pataki Lili
…, mint te magad
Barátok voltunk
tíz évvel ezelőtt,
rossz sihederek,
ártatlan gyermekek.
Aztán felnőttünk,
körülöttünk megállt
az idő, mely halált
hozott környezetünkre.
Vesztettünk mindketten,
emberveszteség érte
családunk
s barátunk.
Te mindent vesztettél,
én őket, és téged,
nekem van családom,
neked csak testvéred.
Barátok voltunk,
de nem vagyok barátod,
egyszer majd belátod
hiányzom neked.
Nem kell, hogy köszönj,
ha szemünk összetéved,
tudom múlt vagyok,
nem néma közöny.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.
|
|
|