Vajon ismered?
Tudod Te azt, hogy mi a szerelem?!
hogy milyen lehet
a kétségbeesett, görcsös kapaszkodás,
a szárnyaló, szédítő kilátás az égre
és egyszerre a földre idelent?
Tudod,hogy mi a szerelem?
Milyen végzetes remény,
mély vágyakozás,
suttogó reszketés,
és magas rémisztő sikoltás
Fogak ragaszkodása a húsba,
és tenyerek simítása
lágy selymes csókok,
és körmök akaszkodása
csípők ütése, és egymásba fonódás
közelség, és elválás
együttes és külön létezés
lélegzés és sóhajtás
hallgatás de sok beszéd
és vágy és várakozás
Sokszor követelés,
mindig megalkuvás
kegyetlen önzés,
és önzetlen irgalmasság
Üres reménytelenség után a perzselő hiány
nedvesség és éjjeli álmok,
aztán álmatlanság
Mocskos szavak felszínre kúszó emléke
és állandó ábránd
pillanatok, amik évekké lesznek
s az időben sóvár örökkévalóság
Agyad kihulló percei,
a működésképtelenség bármi másra
és üresjárataidban az egyetlen szó:
Szeress
Most szeress!
mert kellesz,
és nem kell senki más!
Ismered mi a szerelem?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.