A felnõttség ára
Ezen a fán, itt fölöttem, miért nincs madár?
Kedves éneküket miért több méterről hallom?
Fészkeiket miért nem a tenyerembe rakják,
és miért nem, kérdem én,
miért nem ül egy sem a vállamon?
Az angyalok, hiszem, régen mind madarak voltak.
hát elhagyott engem az Isten?
Még a Nap is lement,
felettem csak repülők szállnak,
a fülem fáradtságtól cseng,
tenyerem koszos,
vállamban hosszú nap görcse.
Isten megtanít dolgozni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.