Zsanett
A mai Szüfr Zsanett, ó , szegény,
igazgat, vezérel, epilál, kvarcol.
Este fáradtan olajat cserél,
illatos kádvizet vörösre falcol.
Önfenntart, befektet, megvalósít,
könyvel, kimutat, kalkulál,
havonta mérleget készít,
s csak félévente menstruál.
Hideg lepedőn forgolódik,
álmában magzatvize szalad,
reggel a liftajtónak dőlve,
nyakkendőt hord a szíve alatt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.