Közhelyeken
Mikor elakad a haj a lefolyóban
én az idővel tangózok kint a hóban
mikor a múlt éppen lángol
levágnak a hintaláncról
Helyeden üres keretet szegezek fel falakra.
helyeden ákombákomokat festek asztalokra,
helyeden kihűlt teát öntök száradó számba,
helyeden használt úszósapka jár velem az uszodába,
helyeden az egyesült államok elnökét vártam
helyeden más ült tegnap a salátabárban
helyeden ma egy puha plüssmackó örül,
helyeden oldatlan csomó szívem körül,
helyeden hegyi hideg használt sílécekben,
helyeden szétkotort zavar a végtelenben
helyeden helyed egyre keresem,
helyeden nem jár soha senki.
Még nem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.