örömlány
adjál cigit adjál tüzet
nézz már ide tedd a kezed
villanyrendőr is tiszteleg
combom között megtiszteled
mit a hold ma nekünk adott
nekem alig neked nagyot
hidd el nekem nem szaladok
töröld a rúzst s nyiss ablakot
vedd le ruhám menj az ágyra
ne remegj csak tedd a számba
szőke színésznőkre gondolj
leskelődnek a sarokból
három lány a hullazsákban
fogyunk mint a villanyszámla
lennék inkább lisztben pocok
óvszerem is már elfogyott
ennyi elég lesz piára
vedd a gatyád ne a kádba
simíts végig csókot soha
add a pénzem menj cimbora
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.