Minden szerencsét hoz!
Minden szerencsét hoz!
Tudtad már? Észrevetted?
Vagy e nélkül éled meg
hömpölygő szilánkjai a múltnak és jövőnek,
hol a magokat csukott szemekkel vetetted?
Ott, és ott, és amott,
szivárvány álmaink barlangok üres falakon,
és nincs se halál se élet
hol örökké szerelmesét várja a végtelen.
De én mondom neked,
csak fordulj végre felém,
nézd a fényem,
minden szerencsét hoz ezen a féltekén!
A múlt nem ér el hozzám,
a jövő sehol nem talál,
ha látni akarsz, most kell jönnöd
tudod, én vagyok a halál.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.