A végvár
ma megint csak este lett
kenyér bab és kolbász
az oldaladon ki fordul
néven szólítod - de csak a huzat
benned öt hetes duzzanat dobog
most mondd azt hogy banális
pedig csak szégyenteljes hiány
ettél és most mosogatsz - utána
két tányér két villa két kanál
két üres papucs
egy teli szív
a hamutartóban csikkek
pedig a szobád egy nemdohányzó vonat
mint görbült fehér test úgy kanyarog
fekete bárányaidat reggelig számolod
de valahogyan egyik sem béget
viszont hajnalban lelegelnek minden
félig sikerült álmot
szempilládról a mosdóban visszaverődsz
önmagaddal szembekerült álmatlan végvár
meddig gondolod még hogy
te a kávé
ő az alpakkakanál?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.