Idõjárásjelentés
Elment a szürkeség megint messzire,
hiába nézek, nem jön a nap utána,
várakozás, várakozás, várakozás,
a földgolyó nem üzen most, hiába.
Mi kéne még, mi kéne még,
mögé látni a tervrajzkészítőnek.
Csak spamok jönnek, névtelen email.
Higgyünk-e még a foltos képernyőnek?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.