Amorf
Amorf
Egy
Iszonyú gyorsan hadaró hang
-Kikapcsolhatatlan monitorok-
újra és újra
ugyanazt az eseményt mutatják
Fehér balettcipő-rajta Hamupipő
vére
Felénk forduló
Dühtől eltorzult arcok remegése
Óriási kéz
Méh-nyalta méz
Pillangó
gyomrába rettegve nézz
Gnóm
törpe
rovarpete
Vonagló
Gubótest lehelete
Éjlencse
A plafonra tapadva
Engem akar!
Takarnám testem
de
ízekre es-
tem
Végtelen
élveboncolás
-Mennyek-
ne-
ga-
tív-
ja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Univ Pécs, 2006.május