nem tisztítószer reklám
néha tükörbe nézek és az
jut eszembe felelőtlenség
volt rám bízni ilyen komoly
játékszert
néhányan vagyunk
így ezzel
nem vigasztal
nem vigyázunk eléggé
bepiszkoljuk összetörik
elveszítjük
mindig mindenemet
elhagyom valahol
ismeretlen helyen és időben
dolgokat belőlem amiket aztán
elfelejtek és sose kerülnek elő újra
nem kell tovább konkretizálnom
tudod miről beszélek
észrevétlen változik megfigyelésem
tárgya idővel a tükör általi homályban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.