Nem építettem labirintust,
hogy elveszítselek.
Csak várat és tornyot húztam fel.
Te szédelegve visszafordultál
huszonhét évnyi félútról,
hogy labirintusépítőt keress,
mert elveszni jó. De mondhatom
neked, jobb toronyból nézni,
itt lent a labirintusok
milyen tévutakat rejtenek.