leginkább azok a dolgok léteznek
amikről nem beszélünk
mindent elhallgatnak
betömött szájú dühösen sziszegett mondatok
bevágott ajtók
hosszú bámulások az ablakon át
káromkodásokkal hívás
versírás az éjszaka közepén
független taszítások
egymás látásától sunnyogva ásott lövészárkok
...és igen, még az a magát
közellélegző idegen is mellettem
túl régóta és idegesítően közel
aki szeretőt akar
pedig csak szőranyát markol