egy este
szánnal
nagyanyámmal
megyünk valahova.
karácsony.
kék hó,
benne vonalak,
zuhog,
akár a bársony.
magától retusálódik minden lábnyom.
a kuvaszok a szán előtt az időt egyre húzzák.
a porhó fehérül,
én kutyáimhoz őszülök.
Mamát a felhők már végleg kiradírozták.