Anomáliák
Nyers bőrrel bevont bordásfalamon
cimbalmozó ujjaid
nyomán kötelező haladási irány
balra erek koszorújában megbújó
meszes bűvészdobozból elővarázsolt
infark-tusa vonz mint bulimiást a hűtőmágnes
tejsavban fuldokló rostok mikroszakadása
épít izmaimra emlékeztetőt
csalánkorbácsból merít erőt mazochista ízület
Ámor nevű kopott céllövő hátsófali-újságra
nyilazta kétpálcikás szentképedet
őrzik léptedet zúzott epekövek
torkomban a gangon előhívott
negatívod az ultrahangon időz
szabálytalanul előz anyajegy szélén
elvakart melanoma mit tegyek
nem tudok leszokni róla sem
elmerülni a zenben amíg
szalagkorlát vagy a szememben
amit most végleg áttörök
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.