Sosem ültünk le együtt, egyszerre
végképp nem. Talán ezért kezdtek
fogyatkozni a székek, a holddal párhuzamosan.
Rokonok? Mi is lehetnénk,
ha vallanánk. Ha vallanánk
összetartozásunkat a hónapokkal,
kisebb világegyetemek rendeződnének át,
égitestek pályái, és amerre
az emberek mennek.
Leginkább egyedül.