Isten bemutatkozik (javított változat)
Senkinek köszönök.
Nem köszönök én semmit senkinek!
Nevem...
Nevem nincsen, bárhogy is hívjanak.
Születtem...
Mit születtem! Én préseltem ki anyámat, a Földet önmagamból!
Apám...
Apámat nem ismerem.
Nevelkedtem...
Persze, nevelkedtem! Nem nevelt engem senki!
Tanultam...
Ó, tanultam volna én, ha lett volna kitől!
Lakom...
Lakom én mindenhol, mégse talál senki.
Foglalkozásom...
Dolgom, tennivalóm az lenne, de megéri?
Szeretőm...
Szeretek valakit, de vajon magára ismer?
Élek.
Mondom, élek én, de lesz-e aki bizonyítsa?
Távozom.
Egyszer tényleg itt hagyok mindenkit!
Köszönök.
Nem köszönök én semmit senkinek!
Köszöntem.
És senki még csak észre se vette.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.