Reggel blues
Veled ébresztett a reggel.
Virágszirmot szórt párnámra a szél.
Az éjszaka blues-illata még itt ténfergett.
Sápadt simogatásra hullt egy falevél.
Felébredtem reggel és Reggel volt.
Átölelt rám csodálkozó szemed.
Mélyet sóhajtott egy rekedt gitár.
Ma már sehova sem megyek.
Itt maradok öledbe bújva.
Szemem szemedbe hunyva.
Lelkem a markodba rejtve.
Életvonallá sűrűsödök tenyeredben .
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: CINKEfészek Antológia (, 2008.)