én érzéketlen lettem és bolond
nincs fénye már üvegszememnek
2008ra végleg elkopott
átok lett fejemre annyi ének
szeretni tudok de csak mint hazug
megjátszásból élek el szünetlen
sok díva jött történetet hozott
néhány rovátka cellafalra végem
én érzéketlen lettem és bolond
a test az rajzlap fókuszpontja lesz
mit ér a rajz mit bármi kéz csiszolt
ha ott belül hideg van és lebegsz
én érzéketlen lettem és bolond