a Dél Keresztjét akarom látni
hallgatni a piramisokat a hűlő éjszakában
elindítani egy hullámot Afrikából
és megérkezni vele
Peru épp jó lesz
ott is nehezen lehet oxigénhez jutni
a sivatagokat is szeretem
annyi táj van, ami bennem dalol
és én mindenhova el akarok jutni
de nem így
nem veled