várom a napfelkeltét
nincs már türelmem ülni
inkább elpakolom a szemetet
várom a napfelkeltét
a nap belesüt a szemembe ott
vagyok ahova indultam
a nyelvemen érzem
kertben felém bólint a kankalin
jó reggelt kívánt egy illat
megjöttem zengi a tér
megbicsaklik a térdhajlat