Gyűrött kabátként lóg az alkonyat
az est fogasán, a holdon.
Szavak. Redőnyök gijotinzajában
'fordul a nappal és az éjbe hanyatlik'.
Egy kéz a szobák tévé falán:
Mene, tekel, ufarszin.
A végtelennel szorzott halál.
A csend az oszthatatlan.
Temesvár. Bukarest.
Szavak. Redőnyök gijotinzaja.