Isten kezébe
Oda vágyom, fel az égbe
Arra a szép, nagy tenyérre
A védő, meleg, puha kézbe,
Oda vágyom: Isten tenyerébe.
Uram, nem kell, hogy rám szólj,
Ha tévedek, ne korholj, ne vádolj,
Elég, ha szólsz, megsúgod halkan,
Vagy gondolj rá, s én azt teszem mától.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.