Feledem az igazságomat- feladom magam!
Elűzöm a hiúságomat- megadom magam!
Kidobom a méltóságomat- eladom magam!
Neked
Feladom, megadom, eladom magam!
Már semmi sem olyan, mint amilyen
Neked adom démon lelkemet.
Már semmi sem olyan, mint amilyen
Felkínálom tüzes testemet.
Már semmi sem olyan, mint amilyen
Megihatod édes véremet.