Az ivónõ
Szalad a lágy, hűs magány.
Molett ivónő nyeli a sört.
Nagycsöcsű, rekedt csalogány
A pultnak dőlve percenként tölt.
Hol vagyok?!A kérdés poén.
A nőstény még liheg a rúd élén.
Te ki vagy, édes?Vajon..
Csúszik.Késavajon.Erezett hímkéz.
Tina vigyor.Szőke, múló.
November kint, coitus bent.
Parkolóban aszott szűzhó.
Babám, fszt vicsorogsz, lényeg lent.
Megint reggel, gyors etetés.
Puttóm öltözz! Zár a bár.
Leélt arcú meglepetés.
Szökkenj babám, hurka vár!
Szombati piacon, szakadó eső.
Zápor az agyakban,kora-láz.
Együtt egy ribanccal ki gyors evő.
Szájából kéjreszúrt disznó magyaráz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.