Este van
Este van és fuj a szél
Lelkem mélyén van remény
Remény, hit és szeretet
Nem tudom miért, de szeretlek.
Nem ismerlek, nem tudom ki vagy
Szívemre hallgatok, hiányzik az agy
Lelkem mélyén meg remélek
És újra érzem, hogy élek, élek.
Hegytetőn süt a nap
Újra erőt, hitet ad
Nézek újra, a végtelenbe
Nem bírok nézni a szivembe.
Mi van ott meg én se tudom
Fájdalom, homályos zapor
Felderíteni e végtelen zajt
Ami nemrég felkavart
Ez a regi szánalom
Szerelem, nem bánom
Megláttam hogy mi az élet
Napról, napra remélek, remélek.
Itt vagyok a hegyalján
Előttem a csúcs
Földerül a homály
Ami volt, már csak a múlt.
Optimista vagyok
Ennek születtem
Élni kezdtem, reméltem
E napon újraszülettem.
Megismertelek, drága boldogság
Mégis néha megszáll a bizonytalanság
Azt se tudom hogy mit érzek
Újra élek, remélek.
Vége az életnek
Végső állomása a reménynek
Nem tudok már hinni
Nem tudok már élni.
Szívem mélyén
Süt már a nap
Lelkem újra
Erőt kap
Mennyei manna
Megszállta szívem
Szeretlek,
Te vagy mindenem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.