már csak betűk.
átnézem
a tegnap esti jegyzeteimet.
mára már nem mondanak számomra semmit.
fagyott az éjjel
és most a surrogás kocsinként változik.
akár egy-egy márkajel.
tapad
a jéghártyás egészhez minden hang.
nem is értem
hogy juthatnak fel hozzám.