Szeretném, ha foglalkoznának velem
Legyek hát én is Kelemen Anna
dugassam magam Fekete Pákóra
szilikon hegyen és völgyön át
Kínozzak macskát, vegyem videóra,
nyúzzam, belezzem,forrázzam, főzzem,
rendezzek belőle vacsoracsatát
Sztrippeljek ringó csípővel zenére
így emlékezzenek a János vitézre az ötödikesek
Fetrengjek porban, sárban, és genyóban, ó
mindent megtennék, csak hogy a youtube- on legyek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.