Nõi kannibalizmus
Női kannibalizmus, avagy kristálytiszta formális logikánk
(receptek)
Pasifogó
Végy egy pasit! (Az sem baj, ha egyszerre többet.) Fűszerezd eljátszott érzékiséggel, megjátszott érzéketlenséggel. Hol erősebb, hol gyengébb lánggal szép lassan főzd meg jó alaposan, s amikor már teljesen átforrósodott, kiboríthatod.
Tenyeredből mindig enni fog.
Férfiszerző
Végy egy férfit! (Soha ne többet!) Mosd tisztára! Bánj vele óvatosan főzés közben, mert megéghet. Fűszerezd gyengédséggel, figyelmességgel, türelemmel, cseppnyi érzékiséggel! Kóstolgasd meg többször is, s ha ízlik, főzd meg máskor is! Mindig élvezni fogod.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.