nem tudok azótákról írni, mert nincsenek.
sem azelőttek, sem mostak.
sem fonál, ahol életem függene.
csak szabadesés, gyolcsban.
szótáramból kihullt minden átok.
himnuszok? mások szerint - voltak.
magányba sem pusztulok.
puha vánkos a holnap.
néha kacér tüzekkel álmodom...
de túl hamar kioltasz.