Holnapi vers
Régi betűk új vetésben
sarjadnak az enyészetnek.
Régi betűk, faforgácsok
új erdők, fák, cserjék lesznek.
Régi betűk, örök sorsok
ölelkeznek, mint a rostok.
Régi betűk szövete friss
húsként ágyaz ősi csontot.
Régi betűk szirmai közt
szuszog hernyóként a világ.
Régi betűk beteg álmát
űzi kibomló új virág.
Régi betűk kérge érlel
mindent, ami újért lázad.
Régi betűk új vetésben
sarjadnak a pusztulásnak.
Bp,
15:39 2008.12.24.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.