Melyik virágból varázsol fekete hímport
magára ez az éjfekete istennő,
illanása elegáns, gondolok puha bársonyt
a bűvész fekete csokornyakkendője ő,
Félhomályban sütkérezik, alszik feketeszeder virágban,
vagy fonák színe világlik az éjszakában?
Cikk-cakkot gondolva puhán, nehezen odébb suhan,
Sötét masnit kötött a gondolataimban.