Nem szeretem... (javított)
nem szeretem, ahogyan a kulcs a kezemben csörren
az anyai arcélt, ha haragos
nagyanyám, ha néz rám a tükörben
a kedvem, ha napfénytelen, zavaros
mondják: volt egy bolond nő a családban
és én már tíz évesen féltem
hogy ezek a verssorok itt bennem mind bolondok
nem, nem szeretem
ha a gondolatok ki nem nyílhatnak
hiszen kaszával jönnek nagy, szőrös rokonok
torkukban harsány a kacagás
mert én más vagyok
nem, nem szeretem
sem azt, hogy belőlük
sem azt, hogy halottaikból vagyok
szemükben saját árvaságom látni
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.