fülem mögött
van egy polc a koloniál szekrényen ami az
enyészeté. nincs rajta más csak egy tekercs
karácsonyi csomagolópapír évekkel ezelőttről
amit a macska bélyeg nagyságú cafatokra szabdalt
merő kedvtelésből én meg hagytam hátha még kedve
telik benne valamikor. ezenkívül egy görög mitológiáról
szóló könyv sarka lóg ki a papirhalom alól. az egészet
belepi a por az atavisztikus korhadás atmoszférája ha
rápillantok egyszerre mintha egy régmúlt kor pillanatai
vagy a nagyon távoli jövő egy lehetséges változata
elevenedne meg és ilyenkor nincs szívem kitakarítani
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.