Ockham borotvája
sűrű szitákon
játszó szavak
előbb cérna hangon,
majd dörzsölt fonálon
rohannak a rokkák
szőni belőlük
torz igazságot
szögtől függően
néha átlátni
a vásznon
igazságok irreverzibilis
szitanyomata
már-már pop art
a művészet mindennapi kaja
ezt vedd be
napszemcsi, Monroe, konzervtomato
jó ez, mert a
manökenek sem fáznak
fenekük kilátszik
ováció ovuláció
kabátkájuk mind
a pret-a-porter szavak
de Ockham borotvája még a
haut couture hazugságok mesterműveit is
ketté vágja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.