Nekrológ
Ringott izgalom és megnyugvás között,
utakra írta tetteit, álmát a világról.
Amit a gördülő élet sandán odalökött,
előle elillant, zordan kitáncolt.
Nem nézte hány szótagú a dicsőség,
nem várta, hogy bejárhasson a mába.
De elvárta, hogy napjait kitöltsék,
jókat pihent ajándék évek lomtárában.
Tettei és álma lehálózott pók volt,
lett a légben semmi alagút.
Habzó kínokban is csak magának bókolt.
Tehettünk volna érte, de így alakult.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.