UTÁNA
Levált terólad már, amit szerettem;
talán, ha fél centinyit - magasabbra vettem,
máris fölötted jár, nehogy kárt okozzál,
hisz majdnem ugyanaz, mi egykor tán te voltál;
és majdnem ugyanaz, mi egykor én is voltam,
máris fölötted jár, nehogy kárt okozna,
talán, ha fél centinyit - magasabbra vettem,
levált énrólam már, amit szerettem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.