GPS
én meg átmászok a temetők falán
összesimulok a frissen hantolt föld
és Te
nők az ablaknál kirakatban asztalukon
mécses "kiértégek" közben a zenész
őket kottázza
alájátszani egy szólista mának biztos
kezekkel figyeled-e még látszom
keretemben az ég
vissza
számol
valamim
megint
sáros
de él
mint egy langymeleg légörvénybe veszett
félvak propellerbúgó postagalamb tévedtem
el Melletted pislákolnak a falban a kövek
porban puffant pillanat
az idő lassan besorol
a vágyak mögé
a megváltás éjfélkor
hasad
zenéből
csenddé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.